20/08/2021

З ЛЮБОВ’Ю ДО УКРАЇНИ!

МОЯ УКРАЇНА: ПОДОРОЖ В ІСТОРІЮ



До святкування ювілейного 30-річчя незалежності України у центральній бібліотеці для дітей Козівської селищної ради, викладено книжкову виставку інсталяцію під назвою «І є держава Україна, і є її невтрачений народ», біля якої проведено урок державності: «Моя Україна: подорож в історію». 

А також до Дня Державного Прапора України представлено викладку книг «Про жовту ниву і блакить небесну, державний прапор гордо розповість» зроблену книгами кольорів нашого стягу.

Всіх охочих запрошуємо до перегляду діючих виставок.

ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?



Софія Боднар, користувачка Вікторівецької сільської бібліотеки взяла участь у Всеукраїнському конкурсі малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» приуроченому до 30-ї річниці незалежності України у Номінації «Малюнок».

Назва конкурсної роботи: «Моя люба Україна».

Адже, як розповідає сама Софійка, що Україна – це наша земля, це рідний край з багатовіковою історією і мудрими талановитими людьми. Це наші чарівні простори, спів пташок, блакить неба і сміх дітей!

ДЯКУЄМО ЗА КНИГИ!


Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні навчально-виховного процесу та просто принесуть задоволення від прочитаного.

Приємним сюрпризом для нашої бібліотеки стали книги, подаровані компанією «Елекс» м. Львів, зокрема уродженкою нашого містечка Оксаною Іванченко.

Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників книгозбірні. Адже нові книги – це завжди свято.

Тож радо чекаємо вас, любі читачі, у бібліотеці, щоб познайомитися з новими виданнями та обрати ті, які стануть вам до вподоби.

13/08/2021

КНИГА НАДИХАЄ


Творча зустріч з письменницею Валентиною Семеняк відбулася на одному диханні. Дякуємо кожному, хто був разом з нами!

Сказати про ці чудові видання та їх автора, пані Валентину, хочеться словами нашої землячки, авторки збірки поезій Олени Меленчук: «Стежки, якими йдуть життям люди, мережать історію. Від цього вона багатовекторна і нагадує плетиво, де нитки то переплітаються, то розходяться, щоб ще колись, можливо, перетнутись знову. Написане теж нагадує мереживо – кольорове, а не одноколірне, бо таким є життя…».

Тож Вам, Валентино Миколаївно, дякуємо за зустріч й зичимо надалі малювати фарбами сонця на мольберті життя свої теплі творчі полотна і дарувати їх нам!

05/08/2021

БІБЛІОІМПРЕЗА ТАЛАНОВИТИХ ЧИТАЧІВ

 

Читачі бібліотек Козівської громади впродовж тривалого часу беруть участь у безлічі різноманітних конкурсах, організованих Національною бібліотекою для дітей. Тут проявляли свої таланти юні поети та письменники, найкращі читаючі діти, юні художники та митці. В цьому році стартував Всеукраїнський конкурс екомалюнка «Книги і діти, екологія і світ» приурочений до Всесвітнього дня охорони довкілля та Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» приуроченому 30-ій річниці від дня проголошення Незалежності України, які організовані Національною бібліотекою України для дітей.

Учасники конкурсів, а також і переможці зустрілися у стінах читальної зали центральної публічної бібліотеки Козівської селищної ради на церемонії нагородження.  Маленькою винагородою для дітей стали невеличкі подарунки і грамоти. Особливою подякою були нагороджені керівники гуртків та наставники.

Тож, дорогі діти, зголошуйтеся до участі у конкурсах, які і надалі будуть проводитися у бібліотеках. Нехай щоразу поповнюється наше сузіря новими талантами і збагачується та розширюється наша талановита бібліотечна родина.