16/05/2013

ПРОЩАВАЙ, БУКВАРИКУ!


Ось і настав довгоочікуваний день, коли наші першокласники  з радістю в очах готувалися до прощання з першою книгою в житті кожної дитини – Букварем.
У святково прибраному читальному залі районної бібліотеки зібралися батьки та учні 1-В класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  разом зі своєю першою вчителькою Наталією Михайлівною Марків на величне родинне свято «Буквар – це малятам кращий в світі дар».
Під час заходу дітки розповідали про Букварик, який навчив їх добре й швидко читати, декламувати вірші, відгадувати загадки і знати приказки й прислів’я. Все це перепліталося з піснями про школу, про першу книжку, про Україну, які виконувались під супровід вчителя музики Л.В.Гладчука. Цікавою розминкою свята стала гра «Хто краще збереться до школи?». А також учні третіх класів познайомили з тими предметами, які вони вивчатимуть надалі – Читанкою, Рідною мовою, Математикою, Природознавством.
Ми, батьки, дідусі, бабусі із захопленням та подивом милувалися своїми дітками, які за перший рік навчання у школі не тільки підросли та подорослішали, але й багато нового незвіданого пізнали завдяки першій вчительці, яка доклала чимало сил, енергії та частинку свого серця в душі наших першокласників.
Завідувачка дитячої бібліотеки Ірина Лазарчук на завершення свята запросила усіх школярів на літній відпочинок з книгою.
Під час підготовки до заходу у  читальному залі районної бібліотеки для дітей заздалегідь була оформлена книжково-ілюстративна виставка під назвою «Від А до Я».
Усі присутні в гарному настрої зібралися біля столу зі солодощами, задоволені та щасливі від побаченого та почутого.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар