05/01/2022

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ УКРАЇНО!


7 січня – одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове. Це свято радості і єднання людських душ. У цей день всі ми ніби заново народжуємося, залишаючи всі образи, сварки у минулому. Це свято покликане обєднати нас усіх, відродити та зробити трішечки кращими. Поринути в атмосферу свята та таємницю різдвяної ночі допоможе книжкова виставка, організована у відділі Бібліотечної справи «З Різдвом Христовим Україно!».

Звичаї, а також мова – це ті найміцніші елементи, що об’єднують окремих людей в один народ, в одну націю, вони виробляються протягом довгого життя одного народу. У нашому житті переплелися у своєрідний вінок свята, які прийшли  до нас із сивої давнини, християнські свята, свята з народного календаря, сучасні календарні свята.  Дізнатися про українські традиції та звичаї, про походження різдвяних свят та інших зимових свят, про те, коли і як їх святкують, ви зможете із книги «Світ навколо тебе: Свята, традиції, звичаї українського народу».

Для вас, користувачі, відкриються скарби народної мудрості, без яких неможливий розвиток по-справжньому культурної людини, а вірші, обрядові пісні та співаночки, які є в книзі додадуть вам гарного настрою.

З Різдвом Христовим Україно!






Немає коментарів:

Дописати коментар