02/03/2012

ДЕНЬ ПЕРІОДИКИ В БІБЛІОТЕЦІ

Про все цікаве на планеті,
читай в журналі та газеті,
дізнаєшся про Всесвіт гарний,
труди твої не будуть марні.
Мабуть, усі знають, що в бібліотеці поряд з книгами живуть багато газет та журналів.
Так, Козівська районна бібліотека для дітей отримує чималий репертуар періодичних видань. Усі вони були представлені на виставці «Ось яка родиночка у нашого «Барвіночка».
Нещодавно учні Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 дізнавалися зі сторінок журналів багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів. Адже, саме така інформація допомагає їм у навчанні, поповнює знання, вчить логічно мислити, відкриває безліч таємниць навколишнього світу.
Читачі молодшого шкільного віку залюбки знайомляться з новинками у газетах «Казковий вечір», «Новачок» та журналах «Малятко», «Барвінок», «Яблунька», «Стежка», «Зернятко». А старшокласники полюбляють «Однокласник», «Юний натураліст», «Юний технік України», «Колосок», «Котя».
Вперше бібліотека отримує журнал «Жасмин» для любителів створювати щось своїми руками. Юні рукодільниці в захопленні від такого видання, бо кожен його номер – це збірка оригінальних ідей для творіння з бісеру, паперу, нитки, тканини тощо.
Барвистою окрасою цього дня було практичне заняття, де дівчатка виготовляли саморобки з журналів. Усі їх вироби знаходяться на полиці «Ми художники-митці – диво-іграшок творці» у читальному залі бібліотеки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар