13/02/2020

БЕЗПЕКА ДИТИНИ В ІНТЕРНЕТІ



11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
В Козівську районну бібліотеку для кращого роз’яснення того, як мають себе поводити діти в соціальних мережах, і не тільки, завітали працівники Козівського відділення поліції.
Присутні у залі учні 4-х класів Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 разом із вихователями Людмилою Личак та Надією Хомяк, вислухавши поради безпечного поводження в інтернеті і на вулиці, мали можливість поставити доцільні запитання до представників правоохоронних органів.
Після такого відвертого спілкування, працівники районної бібліотеки для дітей продемонстрували повчальні мультфільми. Звідки учні дізналися більше про інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. 
Сподіваємось, що діти, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.











Немає коментарів:

Дописати коментар