09/10/2013

ДЕНЬ ПРАВА В БІБЛІОТЕЦІ



Як показує практика, добре знання тонкощів законодавства потрібно не тільки тим, хто зробив юриспруденцію своєю професією, але і кожному з нас у повсякденному житті. Тому 8 жовтня 2013 р., в День юриста, Козівська центральна районна бібліотека запросила своїх читачів, а також усіх зацікавлених, отримати докладну інформацію про свої права і свободи, зокрема, права жінок, дітей, право на доступ до інформації, вибір місця проживання, захист своїх прав у суді та органах МВС та дізнатися ще багато цікавого. 
Спільно з управлінням юстиції проведено День правового інформування «Закон понад усе».
Оглядову довідку по правовому вихованню в бібліотеках району підготувала бібліограф ЦРБ Кіт-Коваль М.В.
Оформлена книжкова виставка «Свої права ти добре знай, їх шануй та захищай!», на якій представлена література з різних галузей права.  
Відбулася подорож веб-ресурсами Інтернету з питань права для молоді «Віртуальний світ права для тебе». 
Враховуючи велике значення громадсько-правової освіти та великі можливості бібліотек щодо роботи у цьому напрямку, надалі інформаційні, просвітні та дискусійні заходи спільно зі спеціалістами правової галузі, органів виконавчої влади, правоохоронних органів, громадських організацій будуть проводитись щоквартально.
В Інтернет-центрі районної бібліотеки відкрито Пункт громадського доступу до офіційної інформації (ПГД). Відтепер кожен відвідувач бібліотеки має змогу поставити актуальні для нього та анонімні питання юридичної тематики кваліфікованому правнику, скориставшись можливостями Інтернет-центру при Козівській ЦРБ.

Немає коментарів:

Дописати коментар