14/08/2015

СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ УСПІХУ ТА РОЗВИТКУ

В Козівській ЦРБ відбулась семінар-нарада, щодо співпраці мережі бібліотек програми  «Бібліоміст» Козівської ЦБС з районним центром зайнятості. В роботі взяли участь працівники бібліотек району та районного центру зайнятості.
Фахівці служби зайнятості Слівінська Ірина Михайлівна – фахівець з профорієнтації І категорії та Хома Оксана Василівна – начальник відділу активної підтримки безробітних, надали присутнім інформацію щодо актуальних вакансій, послуг центру зайнятості, особливостей ринку праці в регіоні, ознайомили з можливостями відкриття власної справи, професійного навчання, отримання ваучера для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. Присутні отримали вичерпні відповіді, які стосувались питань зайнятості на громадських та тимчасових роботах.
В рамках програми була започаткована співпраця з бібліотеками району. Передбачається проведення ряду інформаційно-консультативних заходів, а саме:
  • тематичні семінари для цільових категорій населення, ярмарки вакансій, круглі столи;
  • профорієнтаційні заходи, уроки для успішної молоді;
  • заходи з психологічної підтримки для цільових груп населення;
  • організація заходів для безробітних з використанням сучасної техніки та мережі Інтернет за тематикою, що належить до компетенції служби зайнятості.
Плакати, інформаційні матеріали, брошури та буклети, що відображають роботу служби зайнятості розміщені в бібліотеках.

Немає коментарів:

Дописати коментар