18/11/2015

ЯК БЕРЕГТИ КНИГУ

Значення книги в наші дні надзвичайно велике. Книги розповідають нам про історію нашої держави, про життя народів різних країн, про видатних вчених і мандрівників, досягнення науки і техніки, про зірки на небі і далекі планети, рослини і тварини, які оточують нас і яких ми не бачили.
Книга вчить дітей розуміти, цінувати творчу працю дорослих людей, часто допомагає обрати шлях в житті. У багатьох відомих людей, вчених, артистів завжди у житті була улюблена книга, яку вони любили понад усе. Герої тих книг надавали їм сили, натхнення, допомагали виховувати волю, характер справжньої людини.
Любі діти, товаришуйте з бібліотекою, а разом з тим і з книгою, виробляйте в собі звичку читати щодня.
Ось такими словами розпочався бібліотечний урок «Як берегти книгу» 13 листопада  у Теофіпільській сільській бібліотеці-філії. Учні 1-3 класів, які були присутні на уроці уважно спостерігали за тим, як потрібно «лікувати» книги, разом з бібліотекарем обговорили правила, як поводитися з книгою, щоб вона довго жила. Діти зачитали підготовлені вдома прислівя та приказки про книги. У подарунок від бібліотекаря отримали розгортки з правилами швидкого читання і правильного поводження з книгами.
Хай книга завжди закликає вас, діти, до серйозної і глибокої душевної роботи, до прагнення стати вищими, чистішими, добрішими.
 
 

А також з 10 листопада у бібліотеці-філії діє виставка дитячих малюнків «Розкажи, матусю, мені все про Бога, Де бере початок до Нього дорога», яку мали можливість переглянути учасники бібліотечного уроку.

Немає коментарів:

Дописати коментар