24/02/2016

ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ

19 лютого в приміщенні школи відбулась година-вшанування Героїв Небесної сотні, учасників Революції гідності та віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 
Нам треба об’єднатись воєдино,
Бо мрії й прагнення в нас одні –
Щоб стала вільна й сильна Україна,
Ми скажем усі разом: «НІ – війні!»

…такими словами читці розпочали вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Про ті страшні події на Майдані нагадав і розповів вчитель історії Крижанівський С.І., ансамбль дівчат 7-9 класів виконав пісні про Україну. Хвилиною мовчання всі вшанували пам'ять полеглих героїв, а також уродженця села Кривого Орляка Олександра, який рік тому загинув під Дебальцевим.
Директор школи Кожух В.М. звернулась до присутніх з такими словами: «Ми сьогодні в скорботі й з великою нашою й вдячністю згадуємо Героїв світлої пам’яті Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядають за нами та нашими вчинками. Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття…..».

На виставці «Слава Небесній сотні – Герої не вмирають» були представлені матеріали періоду Революції Гідності, портрети «Небесної сотні», а також загиблих в зоні АТО наших земляків (виставку оформила зав. бібліотекою-філією с. Криве Надія Асатрян).



Немає коментарів:

Дописати коментар