05/07/2016

МОБІЛЬНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНИЙ ПУНКТ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Шановні користувачі!

З метою розширення доступу громадян до системи безоплатної правової допомоги в Пункті доступу громадян (ПДГ) до офіційної інформації Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки буде працювати мобільний консультативний пункт Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Тернопільський місцевий центр з надання БВПД забезпечує доступ до безоплатної правової допомоги в цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян, зокрема: малозабезпечених осіб, інвалідів, учасників бойових дій (у тому числі учасників АТО із відповідним статусом та членів сімей загиблих); дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, біженців та ін. Представникам даних категорій надаються послуги адвокатів для представництва їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, а також потерпілим і свідкам у кримінальних провадженнях, якщо вони належать до категорії, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, як це визначено ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Онлайнові консультування населення проводитимуться кожної останньої п’ятниці місяця з 10.00 по 12.00 год. за допомогою технології «Skype»(pdgtounb@gmail.com) в Інтернет-центрах Козівської центральної районної бібліотеки і сільських бібліотек: смт. Козлів, Велика Плавуча, Великий Ходачків, Плотича, Таурів, де Ви матимете змогу почути відповідь на своє запитання.
Під час першої онлайнової консультації, яка відбулася 24 червня 2016 року, директор Тернопільського місцевого центру з надання БВПД Юрій Гордєєв надав 14 консультацій громадянам області, зокрема з цивільних, адміністративних, трудових, земельних, житлових питань та питань, пов’язаних із соціальним захистом населення, зокрема п’ятьом громадянам Козівського району.
Запитання щодо роботи консультативного пункту та запити громадян для надання юридичної допомоги можна надсилати на електронну скриньку (адреса: pdgtounb@gmail.com).

Дирекція Козівської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар