17/12/2020

МОЯ ДОМАШНЯ БІБЛІОТЕКА

 

Рік 2020 був особливим. Та все ж попри перешкоди, пов’язані з COVID-19, працівники бібліотеки й користувачі активно співпрацювали: разом обговорювали улюблені прочитані книги, ділилися фотосвітлинами про домашніх улюбленців, вишитих пасхальних рушничків, згадували минулорічні заходи про міжобласний день читання, Всеукраїнський тиждень дитячого читання, різноманітні конкурси.

Так і цьогоріч наші читачі взяли участь у обласному творчому онлайн-конкурсі «Моя домашня бібліотека», організаторами якого виступали Тернопільська обласна бібліотека для дітей та Почесне консульство Угорщини в м. Тернопіль та Тернопільській області.

Працівники бібліотеки напередодні дня святого Миколая з приємністю привітали переможців і учасників конкурсу, вручивши грамоти і подарунки.

Приємно, що участь взяли користувачі бібліотек-філій сіл Криве та Городище (бібліотекарі Асатрян Надія та Фіялка Галина)

Учасниками були: Назар Гурський, Віталій Бурденюк, Соломія Біла, Соломія Цокало, Олеся Фіялка, сестрички Аня і Віталіна Глинські, Софія Кейм, Віктор Вовк, Станіслав Дячишин, Ігор Корпак, Анна Кутнів, Любов Микичак, Софія Мартинюк, Антон Ясіновський, Олександр Личак, Олена Бурбела, Оксана Каня, Марія Заневич.

Призові місця здобули: Соломія Баглей (1-ше місце), Вікторія Габрук (2-ге місце), Яна Садова (3-тє місце), Назар Мацишин (3-тє місце)

Цікаві конкурсні матеріали були представлені у двох номінаціях: «Фотосвітлина» та «Відеоролик»,  у яких у довільній художній формі розповідали про домашню бібліотеку: першого збирача бібліотеки, першу книгу, про долю домашньої бібліотеки, її кількість, про улюблену чи рідкісну книгу, книгу-довгожителя, про читацькі уподобання членів сім’ї.

Дорогі наші користувачі! Бажаємо вам і надалі залишатися вірними поціновувачами друкованого слова, активними учасниками різноманітних заходів і досягати нових звершень!

Роботи учасників конкурсу

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZn68rYhTy11r3vkt46Q5SbdisLgVIRC5

Підведення підсумків  http://odb.te.ua/1-3106

































Немає коментарів:

Дописати коментар