05/08/2021

БІБЛІОІМПРЕЗА ТАЛАНОВИТИХ ЧИТАЧІВ

 

Читачі бібліотек Козівської громади впродовж тривалого часу беруть участь у безлічі різноманітних конкурсах, організованих Національною бібліотекою для дітей. Тут проявляли свої таланти юні поети та письменники, найкращі читаючі діти, юні художники та митці. В цьому році стартував Всеукраїнський конкурс екомалюнка «Книги і діти, екологія і світ» приурочений до Всесвітнього дня охорони довкілля та Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» приуроченому 30-ій річниці від дня проголошення Незалежності України, які організовані Національною бібліотекою України для дітей.

Учасники конкурсів, а також і переможці зустрілися у стінах читальної зали центральної публічної бібліотеки Козівської селищної ради на церемонії нагородження.  Маленькою винагородою для дітей стали невеличкі подарунки і грамоти. Особливою подякою були нагороджені керівники гуртків та наставники.

Тож, дорогі діти, зголошуйтеся до участі у конкурсах, які і надалі будуть проводитися у бібліотеках. Нехай щоразу поповнюється наше сузіря новими талантами і збагачується та розширюється наша талановита бібліотечна родина.













 















Немає коментарів:

Дописати коментар