13/03/2012

МАНДРУЄМО КНИЖКОВИМ МІСТОМ

Книги – це велике диво, створене людиною. Ще не вміючи читати, малюки люблять розглядати малюнки до казок, слухати цікаві історії.
 Учні 1-А класу Козівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 із вихователем групи продовженого дня Бурдаш Світланою Іванівною побували на екскурсії в головній книгозбірні району для дітей – дитячій бібліотеці.
Першокласники відвідали всі відділи, познайомилися з правилами користування бібліотекою, оглянули книжкові виставки та книги представлені на стелажі для читання молодшими школярами.
 Цікавою та повчальною для першачків виявилася інформація про дитячі періодичні видання. А краєзнавча кімната сподобалася чи не найбільше, бо вони уважно і довго роздивлялися і навіть торкалися до всіх атрибутів та речей домашнього вжитку, що представлені в кімнаті.
 Діти, які були на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжечки додому. Але більшість з них уже є читачами нашої бібліотеки, адже вперше привели їх сюди старші братики чи сестрички, батьки, бабусі.
Всім дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар