17/05/2016

ВСЕ ПРО ЄВРОПУ В БІБЛІОТЕКАХ

День Європи – символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах, спільної історії всіх націй та спільного мирного і щасливого майбутнього жителів нашого континенту. 

Одними із основних чинників сучасної освіченої, інтелектуальної,  культурної особистості є високі почуття миролюбства, толерантності, добра, поваги до основних життєвих цінностей інших народів, взаєморозуміння, солідарність і духовна єдність між людьми різних народів, поглядів, переконань.
Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні, не залишаються осторонь цього величного свята й відвідувачі та працівники Козівської централізованої бібліотечної системи.
Напередодні Дня Європи в центральній районній бібліотеці проведено Європейський тиждень  «День Європи – символ спільних цінностей».
В рамках тижня Європи проведено заходи, зокрема онлайн-подорожі країнами Європи, віртуальну мандрівку «Письменники Європи» та Євровікторину, яку підготували учні Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 учасники літературного гуртка БДЮТ (керівник Павленчак В.В.).
  

  




Це свято –  День  Європи поступово стає справою державного значення і відіграє неабияку роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в дружній європейській сім’ї народів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар