15/02/2017

МАЙСТЕР-КЛАС ПО ВИГОТОВЛЕННЮ ВАЛЕНТИНОК

Напередодні дня святого Валентина кожен з нас задумується над тим, як приємно здивувати своїх оточуючих, як і чим висловити свою любов до них. Ми вибираємо подарунки, шукаємо «валентинки», щоб висловити ними свої почуття. Проте набагато приємніше отримати «валентинку», зроблену власними руками, – адже ця листівка буде креативною, індивідуальною і нестиме справжні почуття.
13 лютого у Козівській районній бібліотеці спільно з керівниками гуртків Козівського дитячого парку «Лісова пісня» Сінгалевич Галиною Несторівною та Боянівською Марією Іванівною проведено майстер-клас по виготовленню святкових «валентинок».
Розповівши дітям історію цього унікального свята всіх закоханих у вируючій романтичній атмосфері, усі взялися до створення справжнісінького дива. В читальній залі упродовж кількох годин панували: живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій та позитив.

А на завершення кожен із присутніх тримав у руках красиву «валентинку» або і дві, адже продемонстровано виготовлення «валентинки» у техніці квілінг, «валентинку» у вигляді мишки, яка складалася з сердечок, а також «валентинку-сердечко», складену зі смужок та маленьких сердечок з’єднаних ниткою, яку можна підвісити будь-де. Тож на свято всіх закоханих діти матимуть чим вітати один одного.









Немає коментарів:

Дописати коментар