25/02/2017

ОСВІТНІЙ ПРОСТІР ХХІ СТОЛІТТЯ

23 лютого молодь села Теофіпілка взяла участь у науково-практичній конференції «Освітній простір ХХІ століття: реалії, новації, перспективи».

Конференція проходила у Тернопільському національному економічному університеті. Мета заходу: дослідження актуальних проблем розвитку сучасної освіти в контексті реалізації стратегії виховання конкурентоздатного фахівця, гармонійно розвиненої особистості, патріота України.
Конференція розпочалася реєстрацією учасників з 10 години. Барилко Г.І. брала участь у пленарному засіданні. Вітальне слово мали Крисоватий А.І. (ректор ТНЕУ), Барна С.С. (голова Тернопільської облдержадміністрації), Юрик Ю.З. (заступник голови Тернопільської облдержадміністрації). В цей час діти мали можливість відвідати тренінги, бізнес-ігри та квести.
З 12.30 розпочалася робота у секціях. Діяли такі секції, як математика, правова освіта, українська мова, історія України, географія, ІТ-індустрія-ІТ-освіта, лінгвістика, соціально-психологічна робота.
О 14.00 розпочалася концертна програма для всіх учасників конференції. Відбулася презентація аудіоальбому «Молодь змінює світ!». Учні 11 класу Коваль Каріна та Іваник Христина нагороджені подяками за активну участь в роботі, інші учні нашої школи отримали сертифікати та заохочувальні призи.
День пройшов насичено і цікаво. Ми мали можливість глибше ознайомитися з реаліями, новаціями, перспективами освіти у ХХІ столітті.
Бібліотекар Теофіпільської сільської бібліотеки-філії
Галина Барилко






Немає коментарів:

Дописати коментар