03/04/2018

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ «НЕДАЛЕЧКО – ЧЕРВОНЕ ЯЄЧКО»



Розповіддю про традиції писання писанок, їх символіку, колористику, легенди походження, археологічні знахідки, колекцію писанок розпочалася творча майстерня у Теофіпільській бібліотеці-філії 30 березня. Під час проведення заходу  бібліотекар намагалася виховати  у дітей любов до прекрасного та отримати велике задоволення від виготовлених робіт, а також бажання дарувати свій виріб рідним та друзям.

Ознайомились діти з народними обрядами та традиціями, розвивали пізнавальний інтерес та пошану до них, формували уявлення про весняне світле свято – Великдень, атрибутику цього свята.  
Під час заняття ми навчались виготовляти декоративні писанки , а також створювати святковий настрій завдяки декоративним виробам Великоднього характеру. Робили витинанки, розмальовки, святкові листівки з найкращими побажаннями для своїх друзів, рідних.
Участь у роботі взяли діти 3-7 класів. Атмосфера в бібліотеці була творча, всі працювали з великим натхненням, від чого отримали велике задоволення. З виготовлених робіт  виставлено виставку.







Немає коментарів:

Дописати коментар