14/12/2018

ЗАКОН ПРО ТЕБЕ, ТОБІ ПРО ЗАКОН


Вже традиційним стало проведення кожного року в стінах Козівської районної бібліотеки Тижня захисту прав людини.
Цього року він розпочався організацією виставки «Право у нашому житті», на якій користувачі мають змогу ознайомитись з правовою літературою, наявною в бібліотеці.


У сучасному світі права людини стали класифікуватися за цілою низкою напрямків. Це особисті права, соціальні і політичні, економічні і культурні. Всі вони узагальнені і взяті на озброєння як демократичні цінності.
Правові питання розглядалися на інформаційній годині «Закон про тебе, тобі про закон», який провели бібліограф районної бібліотеки Галина Варчак спільно із начальником Козівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області Юлією Заяць та головним спеціалістом відділу «Козівське бюро правової допомоги» в Тернопільській області МЦ з НБВПД Оксаною Ляхович.
Присутні на інформаційній годині освідомили, що наші права і свободи починаються з нашого дотримання їх по відношенню до наших ближніх. Слідуючи принципам поваги та активної громадянської позиції, ми будуємо майбутнє не тільки для нас, але й для наших нащадків.



Немає коментарів:

Дописати коментар