27/02/2019

ЗНАЙОМСТВО З КНИГОЮ ЗЕМЛЯКА



Черговий раз у районній бібліотеці відбуваються презентації нових книг. Так, 21 лютого у Міжнародний день рідної мови школярі мали змогу познайомитися з новим виданням кандидата історичних наук, доктора філософії в історичних науках, професора Львівської академії мистецтв, нашого земляка Володимира Бадяка «Осінь» з нагоди 80-річчя.

Захід готували вчитель української мови та літератури Наталія Круць та керівник гуртків БДЮТ Людмила Пляшко разом з учнями 8-Б класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Присутніми у читальній залі бібліотеки були четвертокласники разом з класоводами Вірою Шкільною та Оксаною Захарків.
Восьмикласники підготували мультимедійні презентації, висловлюючи різні думки та досліджуючи нові назви вулиць нашого містечка. Вони розповідали про вулиці Сагайдачного, Купчинського, Леся Курбаса й про Козову.
На захід були запрошені однокласниці автора книги Віра Нечай та Марія Твердун, котрі  поділились спогадами зі шкільного життя.   
Другокласник Денис Урбан, учасник багатьох фестивалів та лауреат конкурсів, подарував усім присутнім пісні «Так, я люблю Україну» та «Їхали козаки».
Цікаво гортати сторінки книжки, яку Володимир Бадяк подарував читачам Козівської школи І-ІІІ ст. №1. У збірнику вміщено мемуарно-наукові та публіцистичні матеріали, бібліографічний покажчик, ілюстрації автобіографічного характеру, що засвідчують про зацікавлення вченого в культурній спадщині, художній творчості, етнічно-політичній історії, депортації українців, педагогіці.


















Немає коментарів:

Дописати коментар