15/05/2019

МИ – ЄДИНІ ПО ДУХУ, І ПО КРОВІ


Користувачі Козівської районної бібліотеки для дітей активно долучилися до участі в Міжрегіональному конкурсі дитячої листівки «Ми – єдині по духу, і по крові», організований Тернопільською обласною бібліотекою для дітей спільно з Харківською обласною бібліотекою для дітей.
Конкурс проводився на честь 100-річчя з дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Метою Конкурсу є виховання любові до Батьківщини, формування у дітей громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості й поваги до культурної спадщини та традицій. Діти віком від 5 до 16 років виготовляли паперові листівки в різних техніках і з використанням декоративних елементів.
До Тернопільської обласної бібліотеки для дітей листівки надіслані користувачів бібліотеки, гуртківців дитячого парку «Лісова пісня» (керівник Алла Нечипорук), дітей БФ «Світ дітей» (соціальний працівник Оксана Івашків). Зокрема: Вовк Віктор (8 років), Дячишин Максим (11 років), Івашків Марта (14 років), Кутнів Анна (11 років), Любінська Наталія (11 років), Магзір Олена (16 років), Солтис Павло (8 років).       











Немає коментарів:

Дописати коментар