31/05/2019

ВИСТАВКА РУЧНОЇ РОБОТИ ДІДИЦЬКОЇ НАДІЇ



Кожна дитина – це унікальна творча особистість. Такою особистістю і є Надія Дідицька читачка Козівської районної бібліотеки для дітей, учениця 8-А класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, вихованка гуртка «Берегиня» дитячого парку «Лісова пісня» керівник Алла Нечипорук. У краєзнавчій світлиці бібліотеки «Мій рідний край – моя історія жива» оформлено виставку творчих виробів Надії Дідицької.

Експонатами стали роботи, створені в результаті наполегливої праці дівчинки. Світ очима Надійки виглядає позитивно, різнобарвно, дарує яскраві емоції та надихає любити життя.
Дівчинка у гуртку декоративно-ужиткового мистецтва займається 4 роки і за цей досить короткий час непогано опанувала ряд важких технік. Зокрема, в’язання гачком і спицями, бісероплетіння, квілінг, соломоплетіння, паперопластика, ліплення.
Це перша персональна виставка юної майстрині. Проте вона брала участь у різних конкурсах, а саме у конкурсі «Замість ялинки зимовий букет», номінація «Дідух» в якому зайняла І місце, «Зоологічна галерея», «Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка» І місце, «Переселення в спогадах моїх предків» гран-прі, Всеукраїнський конкурс «Моя країна Україна» призове місце.
Відвідувачі в зошиті відгуків побажали юній майстрині подальших творчих успіхів та здійснення усіх мрій.
Всі виставкові вироби – це поклик душі і серця, бажання творити, фантазувати. Тож і роботи Надійки вирізняються неповторною красою.
Хочеться вірити, що творча стежинка дівчинки, знайде своє продовження у нових доробках, а кожна нова експозиція буде справжнім святом для тих, хто приходить помилуватися майстерними виробами.
Дивлячись на її роботи з’являється особливий, життєрадісний настрій і хочеться вірити, що у нашому житті відбуваються дива!
Світло, яке випромінює ця дівчинка, пронизує кожного, хто відвідав першу персональну виставку.





Немає коментарів:

Дописати коментар