08/02/2022

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ «РАЗОМ ДЛЯ НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ»


8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

В читальній залі відділу Бібліотечної справи проведено інтерактивне заняття «День Безпечного Інтернету».

Діти, учні 3-х класів Козівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 разом із класними керівниками мали можливість переглянути пізнавальні ролики «Я і поліція», «Кібербулінг у школі» та отримати роз’яснення безпосередньо від представників Козівського відділення поліції Бережанського відділу поліції.

А також учасники заходу переглянули книжкову виставку «День Безпечного Інтернету».

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. 













Немає коментарів:

Дописати коментар