31/07/2019

НАС У МІСТІ УСІ ЗНАЮТЬ – ТУТ ЧИТАЙЛИКИ ЗРОСТАЮТЬ!



Літо – час відпочинку, час розваг, час для творчості.
Команда бібліотекарів підготувала надзвичайно цікаву гру для любителів книг, пригод і розваг, яка заполонила тисячі дітей по всій Україні.
Так, сьогодні 30 липня за участю користувачів районної бібліотеки для дітей, учасників Благодійного Фонду «Світ дітей» та гуртківців дитячого парку «Лісова пісня» відбувся літературно-пригодницький квест «Нас у місті усі знають – тут читайлики зростають».

Учасники заходу приєдналися до когорти тих, хто любить грати і перемагати. П’ять команд («Сяючі зірки», «Агонь», «Лідер», «Стріла», «Green peace») змагалися між собою, подолавши 5 локацій, вправно справившись з усіма завданнями та здобувши високі бали за їх виконання. Діти побували в районному центрі зайнятості, пожежно-рятувальній частині, на дитячому майданчику, сквері Героїв Небесної сотні та площі Незалежності.
Одним із непередбачуваних завдань було зробити селфі з пожежником, продавцем, працівником з профорієнтації та начальником відділу культури і туризму.
Усі команди успішно справилися із поставленими завданнями. Щасливі, задоволені і трішки втомлені гравці отримали призи за участь у квесті, адже застосували всю свою енергію та креативність.
Дякуємо усім учасникам квесту та нашим соціальним партнерам за співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар