01/08/2019

АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ»

Роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книга переносить нас в інші країни, епохи, знайомить з новими героями, історіями, подіями, пригодами, поезією.
У районній бібліотеці для дітей постійно діє акція «Подаруй бібліотеці книгу».
У кожного з нас вдома лежать на полицях прочитані книги. Саме ними можна поділитися з іншими людьми, які теж захоплюються читанням. Дарування книг бібліотеці – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Книги подаровані читачами мають особливе значення.
Тож, чимало козівчан уже подарували книги до бібліотеки. Та останнім дарунком стали художні й науково-популярні книги для дітей та дорослих з домашньої бібліотеки Тимків Оксани Василівни. Це родина вчительки, нашої землячки, яка протягом кількох десятків років збирала власну бібліотеку й завжди була закохана в книгу.
Також багато нової літератури надійшло від колишнього Народного депутата України Тараса Юрика. Працівники й користувачі бібліотеки висловлюють щиру вдячність нашим дарувальникам, адже подаровані вами видання є поповненням бібліотечного фонду.

Немає коментарів:

Дописати коментар