22/02/2020

СЕКРЕТИ УКРАЇНСЬКОГО ЩАСТЯ


В день рідної мови 21 лютого в районній бібліотеці відбулася творча зустріч з Іриною Мацко, письменницею, ілюстратором дитячих видань, публіцистом, видавцем.

На зустрічі були присутні школярі, бібліотечні працівники, учасники літературно-мистецької вітальні «Берегиня», працівники БДЮТ, працівники Козівського дитячого парку «Лісова пісні» та інші, небайдужі до книги й мистецтва люди.
Про свої творчі здобутки, натхнення до праці та плани Ірина Мацко розповіла присутнім і презентувала книгу «Секрети українського щастя». Досліджуючи саме українське щастя, пані Ірина показала власний погляд на те, яке воно, від чого залежить, чи щасливі українці, що вважали щастям наші прадіди та які рецепти зоставили нам, коли ми почуваємося добре, затишно, спокійно, «хюжно». «Це надто важлива тема для мене, я довго працювала над нею, а ще довше міркувала над тим, чи є в українців свої секрети щастя», – каже авторка. – Чим ми можемо поділитися та й самі звідки можемо черпати силу, натхнення, де можемо заспокоїтися, відновитися і коли нам просто добре? моменти коли добре, вміщують у себе дуже багато. Ключовими цінностями українців завжди були кохання, родина, право вільно господарювати на своїй землі.
Ця книга — погляд на наш унікальний рецепт щастя по-українськи, на наше вміння бути щасливими. Ця книга, щоб зрозуміти, що таке щастя, знайти його для себе навіть у маленьких дрібничках, які наповнюють наше життя.
Познайомитись з цією  та іншими книгами Ірини Мацко можна в Козівській районній бібліотеці.

















Немає коментарів:

Дописати коментар