12/05/2020

ЛІКАР, ПИСЬМЕННИК, ЗЕМЛЯК – ОЛЕКСІЙ ВОЛКОВ

До уваги поціновувачів творчості Олексія Волкова, лікаря, письменника, земляка, майстра детективного жанру, члена Національної спілки письменників України, Козівська районна бібліотека представляє віртуальну виставку книг.

Олексій Волков народився 10 травня 1965 року у м. Тернополі. Лікар хірург за фахом.
Літературною діяльністю займається зі студентських років. Друкується від 2000 року в жанрі гостросюжетного роману, детективу. Переможець найпрестижніших літературних конкурсів — «Золотий Бабай» (2002p.), «Коронація слова» (2005р.), дипломант конкурсу «Гранд-Коронація» (2010, 2015 p.p.), володар першої в Україні спеціальної відзнаки «Золотий Пістоль» за внесок у розвиток гостросюжетної літератури.
Найвідоміші романи Олексія Волкова: «Виконавець», «День відбуття», «Амністія для хакера», «Слід на воді», «Емісар», «Мертві квіти», «Вовчий місяць». «Гра у три руки» — дванадцята книжка, була замислена як психологічний роман, де уперше головна героїня — жінка. Та як висловлюється сам автор — «я не можу написати не детектив».
Герої книжок Волкова «неголівудського» типу. Це люди з натовпу, з якими читач мимоволі ототожнює себе. Втім, б'ються вони завжди до останнього, а кохають щиро. Тому перемагають.
Книги Олексія Волкова, які чекають на тебе в бібліотеці після карантину:
«Вовчий місяць», «Шпиталь», «Подорож у безвихідь», «Емісар», «Слід на воді», «Амністія для хакера», «День відбуття», «Мертві квіти» …

Немає коментарів:

Дописати коментар