20/11/2020

ТІЛЬКИ ТИМ ІСТОРІЯ НАЛЕЖИТЬ, ХТО ЗА НЕЇ БОРЕТЬСЯ Й ЖИВЕ

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають – День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України в 2014 році.

Цього дня українці віддають шану патріотизму і мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 рр., піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди Дня Гідності та Свободи в Козівській центральній районній бібліотеці розгорнуто книжкову виставку-реквієм «Гідності бути». На виставці представлені документальні фото, літописи очевидців тих історичних подій, літературні твори.

Головне місце на виставці займає книга-реквієм «Молитви до Небесних Сил за захист українського народу». Книга складається з шести розділів – молитов, звернень церков, біографії Героїв Небесної сотні, офіційних указів Президента про вручення нагород родинам Небесної сотні, фото та поезії. Також до книги додано аудіо- диск з піснями Майдану та відео- диск з реквієм Небесній сотні. Автор і упорядник цієї книги – директор релігійного видавництва «Святих Володимира та Ольги», кандидат наук, член Національної Спілки Журналістів України – Володимир Панчишин, наш земляк-козівчанин.

Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з документами, представленими на виставці.









Немає коментарів:

Дописати коментар