02/06/2021

Хто сказав, що бібліотека – це рудимент минулого, що тут нудно і не цікаво? Ці міфи у друзки розбивають працівники Козівської центральної бібліотеки для дітей. Саме у бібліотеці організовано і проведено квест «У пошуках скарбів», приурочений  Міжнародному Дню захисту дітей, який відзначається 1 червня.

Дитинство – щаслива пора, коли батьки завжди поруч, друзів - багато, а розваг ще більше. Тому на нашому святі дитинства було безліч цікавих завдань, конкурсів і подарунків.

Любов дітей до цікавих пригод змушує нас дорослих шукати нові і нові форми дозвілля. Вже кілька років поспіль особливої популярності набув квест. Адже ця велика просторова гра, яка заполонила серця наших книголюбів і книголюбок – це унікальний спосіб проводити час в поєднанні з невимовно приємними відчуттями гри в реальності, подорожей та задоволення від перебування в команді. А команд було аж шість, які мали назву, емблему, дрес-код, девіз і бойову кричалку.

Дивосвітики (зразковий дитячий театр «Дивосвіт»)

Шукачі пригод (читачі бібліотеки-філії смт. Козови району цукрового заводу)

Червоні вітрила (читачі Козівської центральної бібліотеки для дітей)

Смайлики (гуртківці дитячого парку «Лісова пісня»)

Тауряни (спонсоровані діти БФ «Світ дітей» )

Спритники (діти- сироти та діти, позбавлені батьківської опіки та піклування,  сім’ї яких перебувають на обліку у відділені соціальної роботи Центру надання соціальних послуг)

Активностей було багато, учасники завзято, енергійно, творчо виконували різного роду завдання на визначених локаціях. День проведення квесту співпав із Всесвітнім днем боротьби з тютюнопалінням, тому одним і важливим завданням була акція «обміняй цигарку на цукерку». Перемогу з мінімальним відривом здобула команда «Спритники» .

Як добре, що поруч з нами, бібліотекарями, є соціальні партнери-однодумці з спільним бажанням творити дитинство наших дітей щасливим. Тож  дякуємо Ірині Слівінській, Наталі Стрижак, Оксані Марцишин, Зоряні Пліско, Вірі Павленчак, Григорію Нечипоруку, Людмилі Ткаченко, Оксані Івашків, Галині Басарі, Надії Боднар за організацію й допомогу у проведенні квесту, а особлива подяка Аллі Нечипорук за майстерну випічку – смачний коровай, яким ласували  усі учасники заходу.

Свято вдалося на славу!













































































Немає коментарів:

Дописати коментар