17/06/2021

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙСТРОМ СЛОВА – МИРОСЛАВОМ ДОЧИНЦЕМ


Мирослав Іванович Дочинець. Якщо досі хтось був не знайомий з творчістю цього сучасного письменника, то мав змогу виправляти цю помилку, прийшовши на зустріч у Козівську центральну публічну бібліотеку.

Мирослав Дочинець талановитий і плідний письменник, журналіст, публіцист, видавець, філософ, автор книг, більшість з яких стали українськими бестселерами.

Минулого року за романи «Криничар» і «Горянин» Мирослав Іванович отримав Національну премію України імені Т.Г. Шевченка. Але це далеко не єдина відзнака митця. Він лауреат Міжнародної літературної премії «Карпатська корона», «Золотий письменник України». Окрім усього, Мирослав Дочинець – успішний видавець, котрий очолює видавництво «Карпатська вежа» в Мукачеві. І найголовніше – це чудова людина й цікавий співрозмовник.

На зустрічі з своїми шанувальниками автор цікаво розповідав про створення своїх книг, про героїв, яких бере з реального життя та про творчі плани на майбутнє. Зустріч з письменником проходила у вигляді цікавого діалогу.

На заході були присутні читачі бібліотеки, громадськість містечка та люди, небайдужі до українського слова і творчості цього видатного прозаїка. Шанувальники творчості Мирослава Дочинця мали можливість і придбали книги, підписані автором.















Немає коментарів:

Дописати коментар