20/02/2018

СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ

Небесна сотня – світлі люди!
В нас пам'ять вічно жити буде
Про подвиг Ваш, і Ваші мрії,
Про сподівання і надії.
Бо Ви – Герої України!
17 лютого в приміщенні Кривенської сільської школи відбулась година-вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, учасників  Революції гідності. Вшанування патріотизму  і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 

Про ті страшні події на Майдані розповів вчитель історії Крижанівський С.І., виступили Степан Геник – учасник АТО і подій на Майдані, о.Володимир.
Учні 5 класу, ансамбль дівчат 7 класу виконали пісні про Україну. Хвилиною мовчання всі вшанували пам'ять полеглих героїв, а також уродженця села Криве –Олександра Орляка, який загинув під Дебальцевим в лютому 2015 р.
Директор школи Кожух В.М. звернулась до присутніх з такими словами: «Ми сьогодні в скорботі й з великою нашою вдячністю згадуємо Героїв світлої пам’яті Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядають за нами та нашими вчинками. Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмисленням глибокої суті людського буття…..»
На виставці «Слава Небесній сотні – Герої не вмирають» були представлені матеріали періоду Революції Гідності, портрети героїв «Небесної сотні», а також загиблих в зоні АТО наших земляків.
Небесній сотні, шана й молитви
За чисті душі, що злетіли в небо
Їм шлях високий Боже освяти
І в мирі Господи прийми до себе.
Слава Україні! Героям Слава!

  

 


Немає коментарів:

Дописати коментар