21/03/2017

ВЕСНА У НАШИХ СЕРЦЯХ

У дні весняного пробудження й оновлення вшановують жінку. Адже жінка – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все гарне на землі від жінки, від її любові… Ми бачимо жінку натхненною, ніжною і красивою, але поряд із красою ми захоплюємося її талантом, її здібностями. Ми схиляємо голови перед жінкою, яка вміє кохати, прощати, терпіти. Неможливо навіть уявити собі життя без жінки: чарівної, лагідної, щирої на любов, берегині родинного вогнища, мудрої наставниці, просвітниці душевного спокою, доброти та злагоди.
Напередодні чарівного свята весни і жіночності щирий веселий сміх лунав у читальному залі Козівської центральної районної бібліотеки.
Запрошували весну до себе на свято 2 жіночі команди – матері дітей-учасників благодійного фонду «Світ дітей». Родинні свята, розважальні вікторини, майстер-класи для спонсорованих дітей вже стали доброю традицією в діяльності Проекту спонсорської допомоги. Та тепер вирішили «позмагатись» мами Козівського і Бережанського районів. Змагання були веселі і цікаві, а наші мами були і танцюристами, і спортсменами, і дизайнерами, і акторами, і художниками своїх мрій.  Свято продовжилось за солодким столом, де мами мали можливість більше поспілкуватись, обмінятись своїм досвідом і похвалитись успіхами. Приємним завершенням свята став обмін вітальними листівками та подарунками.




Немає коментарів:

Дописати коментар