12/12/2017

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Україна приєдналася до акції у 2001 році.
Одним із аспектів всебічного розвитку особистості громадянина є висока правова культура, тому в рамках Всеукраїнської акції у районній бібліотеці для дітей презентовано книжкову виставку «Права свої знай – обов’язки не забувай».
Бібліотекар Надія Боднар провела коментований огляд книжкової виставки, на якій були представлені правознавчі видання із фонду бібліотеки. Ці документи сприятимуть поглибленню правових знань та формуванню правової культури наших читачів.
Також в Козівській районній бібліотеці під час Тижня права з метою підвищення загального рівня правової культури підростаючого покоління, поширення інформації з питань реалізації і захисту прав людини серед молоді, запобігання проявам асоціальної поведінки в молодіжному середовищі відбулася зустріч з головним спеціалістом відділу систематизації законодавства правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області – Атаманчук Нелею Михайлівною на тему «Чи бувають права без обов’язків».










Немає коментарів:

Дописати коментар