09/12/2017

КРАЇНА ЩАСЛИВИХ ДІТЕЙ

Районна бібліотека долучилася до акцій та радо зустріла діток, котрі живуть віддалено від Козови та не мають змоги брати участь у різноманітних творчо-пізнавальних заходах у нашому районі. Саме спеціалісти Козівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стали ініціаторами таких потрібних проектів і зуміли дітям з сіл Золота Слобода, Бишки, Потік подарувати частинку свого серця, урізноманітнити їхній вихідний день під видом акцій «Країна щасливих дітей» та «Фольклорний дивосвіт».

У бібліотеці бібліотекар Інтернет-центру провів міні-урок по оволодінню комп’ютером для дітей молодшого шкільного віку, а для старших школярів було дещо складніше завдання, проте дуже пізнавальне. Вони створювали презентацію «Традиції святкування Різдва в Україні» у програмі PowerPoint, що може їм в подальшому пригодитись для навчання.
А заступник директора районної бібліотеки для дітей Ірина Лазарчук ознайомила учасників з українським куточком, з краєзнавчою світлицею «Мій рідний край, моя історія жива», де діток надзвичайно зацікавили предмети побуту старовини. На завершення дозвільної програми, всі старші учасники мали змогу переглянути дуже цікавий короткометражний фільм за мотивами оповідання «Московський ґедзь» Степана Васильченка про зворушливу історію кохання українського хлопця та зросійщеної дівчини, що був доповнений влучними коментарями вчителя Бишківської школи Оксани Гуньки.

Велика вдячність спеціалістам Козівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за благородну місію для потребуючих дітей.










Немає коментарів:

Дописати коментар