05/12/2017

ТИ ЗРОБИВ УСЕ, ЩО ЗМІГ

Таку назву має книга Лесі Орляк, презентація якої відбулась 3 грудня в приміщенні Кривенської школи І-ІІ ст.  Її син – Олександр Орляк, боєць 128-ї окремої гірсько- піхотної бригади. Він загинув 6 лютого 2015 року під час мінометного обстрілу в Дебальцевому. Книга вийшла друком у видавництві «Джура» (директор Василь Ванчура)  напередодні дня народження Сашка.

Крик душі згорьованої матері, якій не дає спокою біль непоправної втрати, вилився на сторінках книжки Лесі Орляк «Ти зробив усе, що зміг». Свій твір пані Леся назвала художньо-документальною повістю, проте фактично в ньому вона узагальнила те, що відбувалося насправді. Сюжет не було потреби придумувати, бо його написало саме життя.
На презентації були присутні батьки Віктора Гірняка – народного Героя, українського фотокореспондента, військовика, який пройшов два майдани, був волонтером, військовим і загинув на тій війні…тепер батько продовжує справу сина – займається волонтерським рухом.
Поділилась своїм болем і переживаннями і дружина хірурга, майора медичної служби 128 окремої гірсько-піхотної бригади, учасника боїв за Дебальцеве – Михайла Стасіва – Ольга Стісів.

Презентацію книги супроводжували документальні кадри військових дій на Сході України.










Немає коментарів:

Дописати коментар