05/12/2017

ЗУСТРІЧ З ОЛЕГОМ ГЕРМАНОМ

Наша славна Тернопільська земля, на якій проживаємо ми з вами відома багатьма великими людьми, які своєю подвижницькою діяльністю прославляють нашу рідну Україну. Представником яких є і Олег Герман.                                                           
В Козівській центральній районній бібліотеці пройшла зустріч з Олегом Германом  –поетом, автором і виконавцем пісень, художником,  педагогом,  сценаристом і режисером багатьох святкових програм та видовищ, поставлених ним у рідному місті Тернополі, і ще знаємо його як активного діяча, інтелігента, котрий не стоїть байдуже осторонь нашого нинішнього складного та нелегкого громадського життя.

На даному заході були присутні учасники літературно-мистецької вітальні «Берегиня», учні Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Дибщенської сільської школи, представники «Самооборони Козівщини».
Олег Герман заполонив всіх своєю поезією. Його творчість це щире запрошення кожного з нас до світлиці письменницької душі.  Учасники заходу ніби спілкувались з думками та емоціями автора. В рядках книг Олега Михайловича пульсує  велика енергетика.  Почуттям щирості та теплоти  сповнені роздуми автора. Щирості у вислові свого бачення й осмислення світу та любові до оточуючої землі, до близьких і далеких людей.
Він автор багатьох пісень, музику до яких пише сам. Його розповідь про свій життєвий і творчий шлях перепліталися із виконанням пісень, які із захопленням слухали учасники  заходу. Олег Герман людина багатогранна, як художник бере участь в обласних виставках, оформляє власні збірки та книжки місцевих авторів.

Присутні на заході мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «Все, що душа довірила словам…».




















Немає коментарів:

Дописати коментар