10/03/2016

КНИЖКОВІ ЛАБІРИНТИ

Книжки допомагають у праці і навчанні. Саме з них ми дізнаємося про нашу Україну, про навколишній світ.
6 березня 2016 року у Теофіпільській бібліотеці-філії відбулося бібліотечне заняття «Книжкові лабіринти».

На занятті були присутні учні 4 класу нашої школи. Під час бібліотечного заняття було проведено бесіду про те, як берегти книгу, а також як книжку відремонтувати. Анастасія Кругляк зачитала присутнім «Поради читачам». При обговоренні цих порад ми узагальнили наші знання по поводженні з книгою.
Гра – це найцікавіше заняття для дітей. Під час гри у дітей проявляється смикалка, кмітливість, рішучість. І тому заняття було продовжено в ігровій формі. Першою була гра «Продовжити прислів’я чи приказку». Участь у змаганнях діти брали активно.
Наступним завданням було розгадати загадки. Продовжили заняття діти, взявши участь у змаганні в ерудит-лото «Сторінками улюблених казок».
Найцікавіше і найвеселіше завдання жартівливого характеру залишилося на завершення. За рекламним оголошенням діти відгадували літературних героїв.

Кожне свято має закінчення, кожна гра має переможця. Під час ігрових  змагань в занятті «Книжкові лабіринти» переможцем став Тибінь Максим, який був нагороджений грамотою. Час пройшов недаремно, його провели весело, цікаво, пізнавально.


Немає коментарів:

Дописати коментар