29/03/2016

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ, ВОЇНОМ АТО

У читальному залі Козівської районної бібліотеки для дітей відбулася зустріч з учасником АТО, автором двох поетичних збірок «Мені не сумно» та «Мандрівник», нашим славним земляком Володимиром Базаром.
Присутніми на такому своєрідному родинному святі були діти та їхні батьки, котрі є учасниками  програми спонсорської допомоги в рамках Благодійного фонду «Світ дітей».

Оксана Івашків представила гостям винуватця свята. А далі сам п. Володимир повів усіх у цікаву, захоплюючу мандрівку неповторним світом поезії. Знайомство з талановитим поетом і його творами тісно перепліталося з розповідями про дитинство, спогадами про школу та з вражаючими подіями в зоні АТО. Адже гортаючи сторінки поезії Володимира Базара, ми гортаємо сторінки його життя.


Для шанованого гостя дуже приємно  було побачити цитати з його творів. Діти теж не залишилися осторонь. Васянович Катя і Олеся, Іваницька Яна, Мандзій Павло, Кусень Христина, Шевчук Діана, Крих Катя підготували вірші про Україну.  Безкоровайна Іра поділилася тим, що вона з нетерпінням чекає саме цього дня свого старшого брата  Степана з зони бойових дій, чим і розчулила усіх присутніх. А Піщанський Саша розповів вірш нашого земляка – учасника АТО Михайла Панчака і присвятив його своєму братові Ігорю, який зараз теж перебуває на Сході нашої країни і захищає її кордони. Кіт Діана та Зоряна, Смелкіна Галя, Іваницька Юля  співали пісні, Шанайда Сніжана виконала музичну композицію на скрипці. Усі ці чудові номери були подякою нашому гостю, насамперед, за те, що одним із перших став на захист нашої держави.


Неймовірно прекрасне і тепле родинне свято завершилося виконанням гімну під супровід флейти (Смелкіна Галя) та спільною фотографією на пам’ять.

Немає сумніву, що в душах усіх, хто був присутній на заході проростуть зерна добра, любові до ближнього і до своєї землі.


1 коментар: