05/02/2021

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ У БІБЛІОТЕЦІ


У бібліотеці для дітей постійно проводяться різного роду творчі заняття юних умільців. Важливу роль відіграють соціальні партнери, зокрема співпраця з позашкільними закладами освіти. Для користувачів  є можливість у вільний від уроків час розвивати свої творчі навики, чудовий спосіб виховання почуття краси, адже лише тут зі звичайної нитки та інших простих матеріалів можна зробити шедевр. Заняття в гуртку покликані навчити учнів різним технікам декоративно-прикладного мистецтва: квілінг, писанкарство, декупаж, вишивка, вишивка стрічками, бісероплетіння, м’яка іграшка, вироби з природних матеріалів, паперопластика, в’язання гачком, виготовлення сувенірів, різноманітних поробок з різних матеріалів. Заняття передбачають створення оригінальних і корисних речей, розвивають творчу фантазію, потенціал дитини, моторику, уважність, старанність, акуратність та мистецький смак.

Тож, Алла Володимирівна Нечипорук – керівник гуртка «Берегиня» дитячого парку «Лісова пісня», яка впродовж кількох років тісно співпрацює з нашою бібліотекою завжди знаходить для своїх вихованців, і не тільки,  доступні для їхнього віку і можливостей доробки. Завітавши до бібліотеки по книгу, неодноразово діти після вибору літератури сідають біля майстрині і повертаються до домівок з власноруч виготовленим виробом, і при найменшій нагоді знову приходять для того, щоб навчитися чогось нового.

Алла Володимирівна радо приймає новачків, як і тих, хто є постійними гуртківцями. Вона із задоволенням допомагає освоїти ту чи іншу творчу техніку.







Немає коментарів:

Дописати коментар