16/04/2020

#МОЇ_ДОМАШНІ_УЛЮБЛЕНЦІ


"Ми відповідаємо за тих, кого приручили"
А. де Сент-Екзюпері
Любі діти!
Нещодавно ми знайомили вас з журналом «Зоодруг» для любителів домашніх тварин.
А чи є у вас домашній улюбленець?

Думаємо, що так. Зараз більшість намагається придбати домашнього улюбленця породистого, з гарною родословною, незважаючи при цьому на особливості утримання певних порід. Та у багатьох із вас, впевнені, є милі, добрі, віддані домашні тваринки, які ви дуже любите.

І саме зараз, коли немає можливості проводити час зі своїми друзями, тож більше уваги ви приділяєте домашнім улюбленцям. Пропонуємо вам поділитися світлинами своїх чотирилапих.#мої_домашні_улюбленці
А після закінчення карантину зайти до нас в бібліотеку й взяти книги та журнали про своїх улюбленців.


Оскар – улюбленець нашої родини. Його погляд не дуже привітний та, насправді, це дуже милий лагідний дружелюбний котик. Любить гратися, спати на сонечку, смачно поїсти й щодня зустрічає всіх, хто повертається додому з роботи.


Знайомтеся, це Сюзі. Здавалося б звичайна кішка. Так, але вона дуже ляклива, зовсім неприступна, нібито люб’язна, та не дається погладитися. Тому фото з нею не має ніхто з членів родини, у якій проживає.



А це Порчі. Красень. Улюбленець усієї родини й особливо Софії. Він має братика на ім’я Потті, який не любить фоткатися. Тому полюбуйтеся цим розумним грайливим котиком, якого обожнюють всі діти й дорослі.






Моя мрія здійснилася! Батьки подарували мені хом’ячка. Назвала я його Гілберт. Дуже рухливий, має гладку шовковисту шерсть, немов би плюшевий ведмедик. Люблю з ним гратися, навіть тоді, коли ще хочеться поспати.








А ця красуня - кицька Лінда. Нерозлучна подружка Мар'яни. Лінда дуже любить, коли її гладять. Вона лягає і насолоджується ніжністю дотиків до її тіла й шовковистої шерсті.






Котик Мацик - улюбленець Володі. Дуже любить смачненько поїсти і сидіти на стійці гойдалки.

Ніжиться в ліжку біля свого господаря.







Кицька Білка - найкраща подружка Віті. Вона любить лазити по деревах, сидіти на підвіконні і гратися тенісним м'ячиком.









Папуга, яку люблять всі в сім'ї Богдана. Це є дівчинка породи "какарик". Її звати Нюша. Нюша завжди з цікавістю спостерігає за тим, що роблять її господарі. Дуже любить дивитися в дзеркало і смакувати корм.






Собака Джек – улюбленець Максима і Стасика, а також їхніх друзів. Він дуже любить гратися м'ячем, бігати. Найбільше йому подобається, коли його чешуть. Також полюбляє бігати за курями).







Познайомтеся, а це – червоновуха черепашка АХА. Також улюблениця Максима і Стасика. Вона є хижак, живе в акваріумі, полюбляє їсти креветки, моркву, салат. На суші АХА дуже активна і швидко ходить. А ще вона боляче кусається.

Немає коментарів:

Дописати коментар