04/04/2020

#ЦІКАВА КНИГА, ПРОЧИТАНА МНОЮ, ПІД ЧАС КАРАНТИНУ



Дорогі наші користувачі!
З великим нетерпінням команда бібліотекарів чекає на нові зустрічі з вами. Ми скучаємо, ми згадуємо, ми мріємо разом з вами і сподіваємося, що скоро все минеться й стане в своє русло. Та зараз, під час карантину, мусимо утриматися від відвідувань нашої книгозбірні, оберігаючи власне здоров’я та здоров’я своїх рідних.
Ми знаємо, що ви зараз дуже багато читаєте, дочитуєте, перечитуєте крутезні цікаві книги з фонду нашої чи домашньої бібліотеки.
Давайте поділимося світлинами з друзями бібліотеки.
Тож викладка світлин #Цікава_книга_прочитана_мною_під_час_карантину розпочалася!
Олена і Юля Суровець




Марта Івашків
Книга «Марта з вулиці Святого Миколая» про те, коли є між людьми любов, коли в їхніх серцях є спокій чи біль, є переживання чи страх когось образити. Цю історію варто прочитати усім без винятку, бо вона зцілює, надає сил, дарує надію.




Катя Крих 
Це. Читаючи казково-пригодницькі повісті Івана Андрусяка «Стефа і Чакалка», все більше поринаєш в невгамовний світ Стефи, інколи заздриш, а бувають миті, що хочеш її насварити, бо вона нечемна. В повістях є сучасні персонажі  Чакалка і Чупакабра, які з Стефою перемагають Великого Бабая та його зграю страшил.






Валентин і Михайлик Тимчишин 
Захоплюючі пригодницькі казки народів світу – найкращий спосіб дозвілля на карантині. «Казка, фантазія – це ключик, за допомогою якого можна відкрити джерела думки і слова. Без казки, без гри уяви дитина не може жити… Казка – це образно кажучи, свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки і мови» (В. Сухомлинський)

Оленка Магзір 
У книжці «365 коротких історій для душі» зібрано короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Ці оповідання — наче промінчик сонця, що освітлює і зігріває душу. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з'являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.

Оля Возняк 
Повчальна повість-казка про дружбу, сміливість та винахідливість «Незвичайні пригоди і таємниці» — це саме те, що дарує чудовий настрій на карантині.

Тереза, Антоніна та Йосип Гук 
В мріях – цікаві і незабутні подорожі видатними місцями рідного краю, а поки що читаємо про храми України та Тернопільщини.

Оленка, Назарчик та Саша Пархуць 
Книга є ефективним засобом виховання дитини, здатним вирішувати безліч завдань, вона також об'єднує батьків та їхніх дітей, дає можливість просто приємно провести час і відпочити від метушні реального світу. Спільні сімейні читання в теплому затишному куточку – це те, що найбільше зближує родину. А часу для такого цікавого заняття під час карантину вдосталь! 

Діана Шевчук 
Коли надворі пригріває весняне сонечко і так хочеться погуляти, та потрібно дотримуватись умов карантину. Тому так приємно читати новорічні історії, поринути у різдвяний настрій і загадати омріяне бажання – здоров’я для всіх людей!

Максим і Андрій Пуківські 
Максимко занурився в світ казок. Цікаві герої,  неймовірні пригоди просто захоплюють і не відпускають!!! Андрійка зацікавив хлопчик який виявився напівбогом і його дуже сильна любов до матері. Персі відправився до підземного царства щоб врятувати маму.

Надійка Линда
Цікава книжка «Лускунчик і мишачий король» Ернста Теодора Амадея Гофмана, в ній йдеться про Лускунчика, який рятував людей від злих мишей. Ця книжка  дуже цікава, якщо скачати  спеціальну програму – всі малюнки оживають.

Дмитрик Крупа
Із вірними друзями і читати книжки, і вчити уроки завжди цікавіше і веселіше!

Оленка Марчук
Навіть під час карантину графік дуже насичений: дистанційне навчання, заняття музикою, допомога по дому. Та все одно, для читання книг залишається час. По-особливому теплими є книжки, які читала ще дитиною мама.

Давид Литвинчук
Книга для підлітків про те, як бути впевненими, веселими, здоровими, міцними та стрункими, чим зайняти вільний час, як спілкуватися та зрозуміти дівчат, як бути своїм серед друзів та залишатися собою.. Також дасть корисні поради щодо повсякденних небезпек.



Немає коментарів:

Дописати коментар